Lunchconcerten

Iedere laatste vrijdag van de maand is er in de Paaskerk van 12:00 – 12:30 uur een gratis lunchconcert. Na afloop is er tijd voor ontmoeting en gesprek aan tafel onder het genot van verse huisgemaakte soep en brood. Voor beiden wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd voor de muzikanten en de onkosten van dit initiatief.

In september 2021 zijn wij met de concerten gestart

| Hits: 0

Cantor

Kees de Bruijn

Kees de Bruijn leidt de Paaskerk-cantorij die eenmaal per maand aan een kerkdienst meewerkt.

Adres: Stationsweg 28, 3743 EN Baarn
Telefoon: 06-31993745
Bereikbaarheid: maandagmorgen van 9-10 uur

| Hits: 784

Muziek

Tijdens veel van onze kerkdiensten worden muzikale intermezzo's ingevuld door verschillende gemeenteleden. Daarnaast wordt er rondom de feestdagen o.l.v. cantor Kees de Bruijn geoefend met een ad hoc Paaskerk-orkest. Daarmee verlenen jong en oud hun muzikale medewerking aan de diverse vieringen.

| Hits: 976

Cantorij

De Paaskerk-cantorij staat onder leiding van cantor Kees de Bruijn en werkt gemiddeld eens per maand mee aan een viering. De cantorij repeteert op woensdagavond van 19.30 tot 20.30 uur in het Brandpunt. Voor meer informatie: Alice van den Berg.

| Hits: 3628