Kerkdienst : ds. Marleen Kool Via radio en TV

29-03-2020 10:00
Paaskerk

Zondag 29 maart
Voor de viering van zondag 29 maart om 10 uur (let op start van de zomertijd) vindt u hier de liturgie. Daarin is ook een kliederkerk programma opgenomen voor ouders/ verzorgers en kinderen thuis en ieder die het mooi vindt om op een creatieve manier met het verhaal bezig te gaan.
Het bijbelverhaal van deze zondag, ‘De storm op het meer’
Deze viering wordt tevens uitgezonden door RTV Baarn via de radio om 10.00 uur ( dus alleen geluid) en s’avonds om 19 uur op de tv.( beeld en geluid) zender  is Eemland 1 / RTV BAARN