Pelgrimswandeling 10 km.

Kalender
Agenda
Datum
13-10-2018 09:00
Url
Brandpunt

Beschrijving

Op 13 oktober wandelen we het Zeldertsepad, een klompenpad (waterdichte schoenen aan te bevelen!). We lopen door de Eempolder, langs het gemaal Zeldert, via Coelhorst naar het buitengebied van Amersfoort, een route van ongeveer 10 km.

Hebt u zin om mee te wandelen? Van harte welkom! We starten om 9 uur vanaf het Brandpunt met een paar eigen auto’s, rijden naar het startpunt van de wandeling, waar we eerst even een kopje koffie of thee bij de auto drinken. Midden in de natuur zijn we een poosje stil om na te denken over een meegegeven vraag, waarna we onze gedachten delen of onze eerdere gesprekken voortzetten. Halverwege drinken we koffie in een horeca-aangelegenheid en aan het begin van de middag zijn we weer terug bij het Brandpunt.

Opgeven kan tot en met zondag 7 oktober per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon (Margreet: 5411261).

De laatste wandeling van dit najaar zal zijn op 10 november.

Arlyanne Kuipers en Margreet Kruijswijk Jansen

Heeft u zich nog niet opgeven en toch zin om mee te gaan? Dan graag even bellen met Margreet (5411261) of Arlyanne (5422833). We wandelen het Zeldertsepad, een klompenpad (waterdichte schoenen aanbevolen!) van ongeveer 10 km. We lopen door de Eempolder, langs het gemaal Zeldert, via Coelhorst naar het buitengebied van Amersfoort.