Kerkdienst ds. Jos van Oord

18-10-2020 10:00
Paaskerk

Ds. Jos van Oord schreef Maarten van Rossem in augustus via Facebook een open brief over zijn opmerking in ‘De slimste mens’ dat het Oude Testament ‘een krankjorum boek’ is. Van Rossem doelde op het vele geweld in het Oude Testament. De brief leverde veel reacties op, echter niet van de professor zelf. Desalniettemin was het een interessante online-discussie. Jos zet in de dienst van zondag 18 oktober de teksten over geweld in een bredere context.