Kindernevendienst

In de Paaskerk vinden we het belangrijk dat kinderen in hun eigen taal samen met andere kinderen horen over en bezig zijn met God, Jezus en de Bijbel met een vertaling naar hun eigen leven. De kinderen van de basisschool zijn elke zondag welkom bij de Kindernevendienst. Als de andere mensen luisteren naar de overdenking, horen de kinderen hun eigen verhaal, praten erover en doen daarna iets leuks zoals knutselen, tekenen en spelen op het kerkplein. 

Buiten de zondagse vieringen worden ook activiteiten georganiseerd voor de kinderen, zoals de Kliederkerk, de Kinderkerstnachtdienst, eten met een groep kinderen bij een gemeentelid, de Palmpasenoptocht met een zelfgemaakte Palmpasenstok en het Mysteriespel waarbij de kinderen aan een onbekend gemeentelid worden gekoppeld. 

Informatie over deze en andere activiteiten is onder meer beschikbaar via de nieuwsbrief ‘Paaspartoetje’ en in Paaspartout. 

Jeugdnevendienst

Op elke derde zondag van de maand zijn de kinderen van de eerste jaren van het voortgezet onderwijs welkom bij de Jeugdnevendienst, een tussenvorm tussen de Kindernevendienst en de hele viering in de kerk. De tieners praten over het thema van de viering. Verder is er ruimte voor lief en leed: Wat houd je bezig, wat maakt je blij, waar maak je je zorgen over. Voor meer informatie: Marleen Kool Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.