Kerk bij u thuis

Het Corona virus heeft ons nog steeds in de greep. Maar onze kerkdiensten/vieringen gaan nog steeds door! De diensten zijn te volgen via www.kerkomroep.nl . Maar ze zijn ook te zien. Van alle vieringen zijn/worden opnamen gemaakt. Deze opnamen staan na bewerking op een eigen Youtube kanaal ( beschermd ) De links hiernaar toe staan op deze website onder Diensten en dan Vieringen met beeld.

Pelgrimswandelen

Kalender
Agenda
Datum
26-09-2020 10:00 - 11:00
Url
Paaskerk

Beschrijving

Pelgrimswandelen

 

“Kunnen we weer samen wandelen?”, vroegen we ons eind juni af. De corona maatregelen waren toen wat versoepeld, zodat we besloten aangepast een wandeling te organiseren: start dichtbij huis, niet met elkaar in de auto naar de start, daar geen koffie uit de kofferbak, en proberen op afstand te lopen.

Dit opperden we in de mail aan de ons bekende wandelaars en de aanmeldingen stroomden binnen. Zo hebben we op 4 juli de Oertijdwandeling gelopen, in de bossen van Lage Vuursche, langs oude grafheuvels. Zie de foto. Het enthousiasme was zó groot, dat we 14 dagen later, op 21 juli opnieuw samen gingen wandelen, een klompenpad, het Nesserpad, vanaf Eemnes door de Eemlandpolder en over dijken langs de Eem.

Beide keren troffen we het met het weer: in Lage Vuursche zaten we nog maar net aan de koffie, toen het begon te stortregenen. Maar de bui was gelukkig van zeer korte duur!

We kijken terug op twee mooie en fijne wandelingen en daarom hebben we nu vast nieuwe data voor het najaar vastgelegd – in de hoop dat deze door kunnen gaan en we dan veilig met elkaar op pad kunnen.

Het betreft: zaterdag 26 september, 24 oktober en 21 november.

De formule blijft voorlopig: vertrek om 9 uur vanaf het startpunt van de wandeling en uiterlijk aan het begin van de middag zijn we daar dan weer terug. We blijven deze periode in de buurt wandelen, ongeveer 10 km en halverwege drinken we ergens koffie of thee. Onderweg, als we midden in de natuur zijn, wandelen we een poosje in stilte en denken na over een meegegeven vraag. Deze betreft het jaarthema, of een actueel onderwerp.

Op 26 september zullen we starten bij de scouting bij de Marechausseekazerne aan de Amsterdamse straatweg. Dan wandelen we door het bos via “Buiten in de kuil”. Zin om mee te wandelen? Van harte welkom!

Aanmelden kan tot en met zondag 20 september via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch: 06-20 76 42 80 (Arlyanne).

Over de volgende wandeling leest u in de PP van oktober.

Arlyanne Kuipers en Margreet Kruijswijk Jansen.