Kerkdienst/Viering 2 augustus: ds. Jos van Oord

02-08-2020 10:00
Paaskerk

Op 2 augustus brengt Jos van Oord ons weer een bezoek. Nog tot eind augustus kunt u in het museum CatharijneConvent in Utrecht de tentoonstelling ‘allemaal wonderen’ bezoeken. De lezing volgens het rooster is het verhaal van de Broodvermenigvuldiging. Dat is een mooie aanleiding om stil te staan bij ‘het wonder dat leven is’.  Wie maakt er wel eens een wonder mee? En wie gelooft er (nog)in? Ik wel. En ik zal u vertellen waarom.