Musical

Om de paar jaar wordt er vanuit de Paaskerk een musical ingestudeerd en uitgevoerd. Het betreft de musicals van Gerard van Midden (schrijver en gemeentelid) en Gerard van Amstel (componist). In 2007 werd 'Jakob' uitgevoerd, in 2009 werd er gewerkt aan de uitvoering van 'Mozes'. Een grote groep gemeenteleden was betrokken bij zang, spel, maar ook het maken van kleding, decors en de uitvoering van de techniek.

In maart 2012 vormde de Paaskerk het decor van de musical 'Jozef' geregisseerd door Gerard en Jeanette van Midden. De muzikale leiding was in handen van Kees de Bruijn. Vele gemeenteleden en anderen waren al vanaf de zomer actief met instuderen en vormgeven. Vier maal werd de musical gespeeld voor een uitverkochte kerkzaal. Voor foto's en reacties: zie www.musicaljozef.nl.

Sinds september 2015 werd met een groep van ruim 60 deelnemers (uit de Paaskerk maar ook uit andere kerken in Baarn, Soest en Amersfoort) hard geoefend voor de nieuwe Paaskerk-musical "Met de groeten van Paulus". De 4 uitvoeringen waren in mei 2016. Het eindresultaat was spectaculair! Zie voor meer informatie en reacties: www.demusicalpaulus.nl.