Kerk-zijn in tijden van corona

De Paaskerk is in lockdown, vieringen vinden online plaats en er zijn geen bijeenkomsten. Kerkdiensten zijn te volgen en terug te kijken via Kerkdienst via de kerkomroep

De liturgie wordt steeds op deze website geplaatst onder kopje Diensten en vervolgens item Liturgie. Ook te bereiken via deze directe link: Liturgie.

kerkdienst Viering ds. E. Idema

28-02-2021 10:00
Paaskerk

Zondag 28 februari 2021 2e zondag van de Veertigdagentijd. Het verhaal van Jezus’ leven is een wonderlijk, verrassend verhaal. Maar het staat niet op zichzelf; het is geworteld in de oude verhalen van Israël. Dat blijkt vandaag, als we horen over de verheerlijking op de berg. Jezus ontmoet Mozes en Elia. Op weg naar Pasen zal hij gaan in hun spoor. Het is een weg van bevrijding en toekomst.