Kerk-zijn in tijden van corona

Kerkdiensten zijn sinds Pinksteren weer te bezoeken met maximaal 30 deelnemers en te volgen, terug te kijken via www.kerkomroep.nl.

Aanmelden voor de kerkdienst is vereist, dat kan vrijdags tot 21 uur via dit formulier, waarna u zaterdag voor 15 uur bericht ontvangt of u zondag wel of niet kan komen.

De liturgie wordt steeds op deze website geplaatst onder kopje Diensten en vervolgens item Liturgie. Ook te bereiken via deze directe link: Liturgie.


 

Adempauze een avondgebed in de sfeer van Taizé

Kalender
Agenda
Datum
23-09-2020 19:30 - 20:00
Url
Paaskerk

Beschrijving

Adempauze - iedere woensdagavond een avondgebed in de sfeer van Taizé, aanvang 19:30 uur

Een warme zomer lang stonden op woensdagavond en donderdagochtend de deuren van de Paaskerk open voor twee getijdengebeden. ’s Avonds en ‘s ochtends konden we de weg naar binnen opzoeken, een lichtje aansteken, stilte proeven, mooie muziek en zachtjes zingen voor wie wilde. Een moment om op te ademen.

 Nu alles weer van start is gegaan, van werk en school tot van alles wat weer ‘moet’, blijven we ruimte maken voor een Adempauze, een Avondgebed. Iedere woensdagavond in september en oktober. Van 19:30-20:00 uur. Kom gerust een keer kijken, de sfeer is laagdrempelig, de inrichting ‘corona-proof’. Iedereen van harte welkom.

 Meedoen of meer informatie: ds. Christine van den End (06 49718486)