Kerkdienst 5 juli Overstapdienst ds. Christine van den End- Kranenburg

05-07-2020 10:00
Paaskerk en via Kerkomroep

Zondag 5 juli is de overstapdienst, die met de groep 8-ers zal worden voorbereid. Deze kinderen mogen samen met hun ouders als eersten anderen uitnodigen naar de kerk te komen. Mooi om samen stil te staan bij dit belangrijke moment, deze stap verder de wijde wereld in. Een weg waarin God meegaat. Als teken daarvan ontvangen de kinderen een zegen en staan wij als gemeenschap om hen heen. Of we nu van huis uit meevieren of er ‘live’ bij zijn.