Kerk bij u thuis

Het Corona virus heeft ons nog steeds in de greep. Maar onze kerkdiensten/vieringen gaan nog steeds door! De diensten zijn te volgen via www.kerkomroep.nl . Maar ze zijn ook te zien. Van alle vieringen zijn/worden opnamen gemaakt. Deze opnamen staan na bewerking op een eigen Youtube kanaal ( beschermd ) De links hiernaar toe staan op deze website onder Diensten en dan Vieringen met beeld.

Pelgrimswandeling

Kalender
Agenda
Datum
09-11-2019 09:00
Url
Paaskerk

Beschrijving

De laatste wandeling van dit najaar vindt plaats op 9 november. Dan lopen we de Spanderswoudroute, een wandeling door het Spanderswoud, tussen Bussum en Hilversum. Wandelen door dit fraaie bos is wandelen door tweeënhalve eeuw geschiedenis. Het oorspronkelijke heidegebied werd via zandafgravingen, de aanplant van park- en productiebos omgevormd tot het huidige, veel natuurlijker bos, waar dode bomen en takken blijven liggen om als schuilplaats te dienen voor kleine dieren en als basis voor paddenstoelen en mossen. Een wandeling van ongeveer 10 km.

Zoals altijd vertrekken we om 9 uur vanaf het Brandpunt met een paar auto’s naar het startpunt van de wandeling. Ongeveer halverwege drinken we ergens een kop koffie en aan het begin van de middag zijn we weer terug in Baarn. Ook wandelen we in de natuur een poosje in stilte, nadenkend over een meegegeven vraag.

Wie mee wil wandelen is van harte welkom! Aanmelden graag vóór maandag 4 november, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch: 035 541 12 61 (Margreet)

Arlyanne Kuipers en Margreet Kruijswijk Jansen