Kerk bij u thuis

Het Corona virus heeft ons nog steeds in de greep. Maar onze kerkdiensten/vieringen gaan nog steeds door! De diensten zijn te volgen via www.kerkomroep.nl . Maar ze zijn ook te zien. Van alle vieringen zijn/worden opnamen gemaakt. Deze opnamen staan na bewerking op een eigen Youtube kanaal ( beschermd ) De links hiernaar toe staan op deze website onder Diensten en dan Vieringen met beeld.

Pelgrimswandeling

Kalender
Agenda
Datum
14-09-2019 09:00
Url
Paaskerk

Beschrijving

Pelgrimswandeling

Pelgrimswandelen najaar 2019

 

Dit najaar starten we met twee klompenpaden. Op 14 september wandelen we het Kruishaarderpad, in het mooie buitengebied van Nijkerk. Door agrarisch gebied, over landgoederen en langs boerenerven. Goed en waterdicht schoeisel is wel nodig! Op 12 oktober wandelen we een deel van het Gerrit Achterbergpad, in het buitengebied van Doorn en Langbroek, ook een klompenpad. Gerrit Achterberg is geboren in Wijk bij Duurstede en langs de route staan panelen met streekgebonden gedichten van hem. Deze gedichten zijn geselecteerd door Wim van Amerongen, die het boek ‘In de voetsporen van Gerrit Achterberg’ schreef. Voor beide wandelingen geldt, dat we om 9 uur vertrekken vanaf de Paaskerk met een aantal auto’s. We rijden naar het startpunt van de wandeling, lopen ongeveer 10 kilometer en onderweg drinken we ergens koffie. Aan het begin van de middag zijn we weer terug. Ook lopen we midden in de natuur tien minuten in stilte, mediterend over een meegegeven vraag. Zin om mee te wandelen? Van harte welkom! Opgave voor de wandeling van 14 september uiterlijk zondag 8 september,

voor de wandeling van 12 oktober uiterlijk 6 oktober, via   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon 035 – 5411261 (Margreet).

De laatste wandeling van dit jaar is op 9 november.

 

Arlyanne Kuipers en Margreet Kruijswijk Jansen