Thomaskring

18-06-2019 10:30 - 13:00
Het Brandpunt

De Thomasgesprekken staan open voor ieder die belangstelling heeft om samen met anderen van gedachten te wisselen over het leven, ons zoeken naar zingeving en ons geloven. Thomas staat in de bijbel voor die herkenbare, menselijke beweging tussen geloof en ongeloof, tussen twijfel en vertrouwen. Zo ook in deze gastvrije gesprekken waarin we aan de hand van een boek open en met respect van gedachten wisselen. Dit levert mooie verassende momenten, nieuwe inzichten en herkenning op.

We lezen op dit moment ‘Alles voor allen’, een nieuwe catechismus, van Huub Oosterhuis. De volgende bladzijden behandelen wij op 18 juni (pg 207-217).

Ontvangst met koffie: 10:15.

Aanvangstijd 10:30. En voor wie wil, sluiten we af met een lunch.

ds Marleen Kool