Vesper Bach Cantorij Baarn

25-05-2019 16:30
Pauluskerk

Vesper Bach Cantorij Baarn  16:30 uur | Pauluskerk, Brink, BaarnPaulien van der Werff-sopraan

BWV 68 Also hat Gott die Welt geliebt, een pinkstercantate met een wiegend openingskoor.

Daarna een swingende sopraanaria : Mein gläubiges Herze,  met een violoncello piccolo solo.

Zeer geliefde en bekende aria bij Bachliefhebbers. Dan een opgewekte basaria en een slotkoor,

geen slotkoraal, met een opvoedend, bijna vermanend karakter over het belang van gelovigheid.

Met medewerking van: Paulien van der Werff – sopraan, Janko Fraanje – bas,  dirigent: Boudewijn Jansen